Bericht versturen
aboutus
lopende band

K&C de de Uitdrijvingsfabriek van het verlichtingsaluminium toont:
* Vloerruimte: Ongeveer 66.000 vierkante meters
* Arbeider: 200 mensen
* Uitdrijvingsmachine: 1500 ton, 1800 ton, 2500 ton, drie specifications*machine: 11, en de workshop van de naadloze buisproductie
* Oxydatievijver: 6,2 meters snakken
* Bureaupersoneel: 15people
* De verpakkers van de aluminiumtank: 20 mensen

 

 

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 0

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1
 
K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1

 

OEM / ODM

K&C de VERLICHTING werd opgericht in 2016 en werd gevestigd in de provincie van Shenzhen Guangdong. Specialiseer me in het marktonderzoek, constante productinnovatie, constante het productverbeteringen, paste de diensten voor E-N het Aluminiumprofielen van L aan. Wij houden elk punt in voorraad voor snelle levering, snelle reactie op de behoeften van cliënten, aanbieden uitstekende klantenservice.

 

Verleen de diensten van het volledige proces om verpakkings productie-verkoop methode-OEM volgens klantenvereisten te ontwerpen.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 2

 

 

 

 

 

 

R & D

K&C de verlichting heeft een sterk en rijk ervaringsr&d team dat nauw met de Marketing en de Verkoopafdeling, en een strikt systeem voor kwaliteitscontrole en faciliteiten samenwerkt om kwaliteit te verzekeren.

 

Toon een R&D-geval voor uw verwijzing.

 

Step1 na tekening volgens de eis van de klant en het bevestigen van de tekening aan de klant, gebruik de tekeningssoftware creo5.0 om 3D te trekken en de rationaliteit van de productstructuur te controleren.

 

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 0

Step2 assembleert het Bewijs van de getrokken 3D tekening door een 3D printer, de kernen van de structuur, en begrijpt of de prestaties van de structuur een slecht beeld hebben.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 1K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 2

Step3 nadat de 3D gedrukte steekproeven om correct worden bevestigd te zijn, worden de specificaties van de relevante delen gemaakt met CAD en aan de bevoegde diensten verstrekt.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 3

Step4 verzend de specificaties van de delen naar de productieafdeling om de vorm te openen om steekproeven te maken. Nadat de steekproef klaar is, verzend de steekproef naar de ingenieur voor controle.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 4

Step5 verwijs naar de productspecificaties voor nauwkeurige inspectie van de steekproeven, en zuiver de functies van elke steekproefassemblage. Tijdens installatie, worden de steekproeven met onjuiste gegevens gevonden om worden gewijzigd, en de productieafdeling wordt op de hoogte gebracht voor verbetering. Na de verbetering, zal de tweede steekproefinspectie worden uitgevoerd tot de steekproef wordt gekwalificeerd.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 5

Step6 voor de bevestigde steekproeven, breng de productieafdeling op de hoogte dat er geen probleem met de steekproeven is en de massaproduktie mogelijk is. Wanneer de in massa te produceren goederen worden geleverd, opnieuw zullen de in massa geproduceerde goederen worden vlek-gecontroleerd en worden getest. Verhinder problemen met verscheepte producten.

K&C LIGHTING TECHNOLOGY LIMITED fabriek productielijn 6

 

 

Contactgegevens